Ideális kor nyelvtanuláshoz…

Biztosan hallották már, hogy nyelvet tanulni igazán csak kisgyermekkorban érdemes… És azt is, hogy bizonyos életkoron túl már nehéz, csaknem lehetetlen nyelvet tanulni…

oldagene-post

Nos, tény, hogy kisgyermekkorban másképp tanulunk nyelveket. De nemcsak a tanulás folyamata miatt! Kisgyermekkorban még nyitottak vagyunk, nem rakódik ránk a “nem szabad“, “neked úgysem sikerül“, és ehhez hasonló – “tapasztalt” felnőttektől érkező megjegyzések. A gyermeket, ha megkérdezed, hogy tud-e ezt, vagy azt csinálni, általában azt feleli – még nem tudhatom, mert még nem próbáltam… Ehhez képest a felnőttek arra hivatkoznak, hogy “ehhez én már túl öreg vagyok“, “nincs rá időm“, “nem merek megszólalni“, és ehhez hasonlókat mondanak.

nrm_1406128675-166274915

Nálunk nincs olyan, hogy túl öreg, vagy éppen túl fiatal valaki a nyelvtanuláshoz. Egyedi módszerünkkel bárki képes megtanulni egy, vagy akár több idegen nyelven is – úgy, hogy még élvezi is!

635933728831732886-472006242_international-home-featured

Példa erre, hogy nem egy 60-on, 70-en, sőt, 80-on túli “diákunk” is van! Mindegyikük arról számol be, hogy mennyivel fürgébben gondolkodik, s ámulatba ejti az unokák seregét!

unnamed

A minap egy 84 éves nénivel beszélgettünk, aki elmondta,hogy – mivel unokái külföldön élnek -, Skype-on tartja velük a kapcsolatot. Ehhez azonban meg kellett tanulnia a számítógép használatát! Az unokák jól beszélnek nyelveket, s a néni nem akart lemaradni mögöttük, így most angolul tanul!

awesome-old-lady

Szóval, kedves régi, mostani és leendő nyelvtanulóink, nincs kifogás! Nyelvet tanulni bármely életkorban lehetséges, sőt, élvezetes!

happy

Amennyiben szeretnék ingyenesen és kötelezettségmentesen kipróbálni, milyen is nálunk egy igazi, aktív nyelvóra, ahol már beszélni is fognak, csak klikkeljenek az ŰRLAPRA, töltsék ki, és mi felvesszük Önökkel a kapcsolatot!

interne12-1024x417

Mert mi hisszük: Beszédplazma módszerünkkel képesek vagyunk a legrosszabb nyelvtanulót is nyelvtehetséggé tenni! Kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül

logo_hun

Ideális kor nyelvtanuláshoz…” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hagyjon üzenetet

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s